Patrick van der Fits is de nieuwe assistent-trainer van VVSB. De oud-voetballer van de Noordwijkerhouters startte maandag als rechterhand van trainer Eric Meijers. Van der Fits was verdediger bij VVSB toen het elftal onder leiding stond van Rob Bianchi aan het begin van de eeuwwisseling.

De oud-verdediger van onder andere VVSB en EDO was de afgelopen twee-en-een-half seizoenen trainer bij SVW’27 uit Heerhugowaard. Met die club promoveerde hij in z’n eerste seizoen naar de Tweede Klasse en handhaafde zich het jaar daarop in dezelfde competitie.

SVW’27 werkte mee aan de ontbinding van het contract van Van der Fits vanwege de aanzienlijke positieverbetering voor de trainer. Volgens de Noordwijkerhouters werkt de technische staf nu weer op volle kracht.

Alan Campfens
VVSB zat zonder assistent-trainer nadat Alan Campfens zich solidair verklaarde na het op non-actief stellen van hoofdtrainer Jack Honsbeek vanwege de slechte resultaten in Noordwijkerhout. VVSB wacht nog op z’n eerste overwinning van het seizoen in de Tweede Divisie.

Archieffoto: Orange Pictures

Bekijk ook: ‘Één-tweetje: ,,Gewoon bijtekenen joh, Erik Assink”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 16 mrt.
Noordwijk0-1FC Lisse
Xerxes DZB1-2Ter Leede
Nootdorpafg.FC Rijnvogels
Valken '681-1SC Monster
Van Nispen (zat.)4-0DSVP
NSV '461-2VVSB (zat.)
Quick Boys5-0DOVO
ONS Sneek4-3SJC
VVA/Spartaan1-1Kagia
IJsselmeervogels1-1Katwijk
Rijnsburgse Boys3-2Barendrecht
VVSB3-2Koninklijke HFC
Zo. 17 mrt.
JOS/Watergraafsmeer2-1Hillegom
ROAC2-1Foreholte
Teylingen0-2DOSR
Van Nispen (zon.)8-3Toofan