Het ging in de aanloop naar Noordwijk – Jodan Boys maar over één man: Edwin van der Sar, en dat was eigenlijk na afloop nog steeds het geval. De recordinternational eiste vlak voor rust de aandacht op door een penalty te stoppen. Het mocht uiteindelijk slechts gedeeltelijk baten, want Noordwijk speelde met 1-1 gelijk. Jaap van Duijn maakte in blessuretijd gelijk.

Noordwijk deed een beroep op Van der Sar vanwege de blessure van eerste doelman Mustafa Amezrine. De roodwitten konden zich in de achtervolging op Quick Boys geen misstap permitteren en wilden zo beslagen mogelijk ten ijs komen.

Van der Sar kende een rustige middag. Zijn gestopte strafschop op slag van rust was eigenlijk zijn eerste wapenfeit. Ook in de tweede helft had Van der Sar het niet druk, maar in de 73e minuut lag de bal toch achter hem in de touwen. Mo Bellahcen scoorde. Noordwijk had aanvankelijk geen antwoord paraat, maar Jaap van Duijn schoot in blessuretijd een vrije trap binnen: 1-1