Mensen, vanavond is het zover. Onze benefietwedstrijd in samenwerking met FC Rijnvogels, Stichting Juul en het Willem Alexander Kinderfonds. De aftrap tussen het VIDB Elftal van het Jaar en VIDB All Stars Team is om 19.30 uur. Het sportpark van FC Rijnvogels gaat om 17.00 uur open. Klik voor de (indrukwekkende) selecties hier.

We hopen op een mooie avond en een dito bedrag voor het goede doel. De entree van de wedstrijd is vrij, maar bij de ingang van het sportpark en tijdens de wedstrijd lopen er collectanten bij wie u een donatie kunt doen. Hopelijk doet u dat massaal. Iedereen zal het erover eens zijn dat we alles in het werk moeten stellen om die vreselijke ziekte uit de wereld te helpen. Stichting Juul en het Willem Alexander Kinderfonds zetten zich in voor kinderziektes en kinderkanker in het bijzonder. 

Verder zijn er ook prachtige knuffels van het Willem Alexander Fonds te koop. Deze kosten tien euro per stuk. Met het kopen van zo’n knuffel kunt u de patiënten in het Willem Alexander Kinderziekenhuis een hart onder de riem steken. Graag tot vanavond.

 

POPULAIRE BERICHTEN