Het is een heuglijke dag. Voetbal in de Bollenstreek bestaat vandaag één jaar. Met veel enthousiasme gingen we vorig jaar van start om de mooiste amateurvoetbalregio het platform te geven dat zij verdient. 

Na een jaar is het een mooi moment om een tussenbalans op te maken en met trots terug te kijken naar wat we bereikt hebben. Afgelopen week kwamen we tot onze 2,5 miljoenste page-view. Een prachtig aantal. Dat VIDB in de lift zit, blijkt ook uit de andere cijfers. Onze maandelijkse groei is nog altijd erg groot, in november tot nog toe zo’n twintig procent. Voor meer informatie over de bezoekersaantallen en de achtergrond daarvan kun je onderstaande infographic raadplegen.

Mooie momenten moet je koesteren. Zoals we dat deden eind mei toen we in samenwerking met FC Rijnvogels, Stichting Juul en het Willem Alexander Kinderfonds (in het LUMC) een benefietwedstrijd organiseerden. Dat leverde het prachtige bedrag van 5200 euro op. De lancering van de VIDB-App was een ander hoogtepunt.

Waardering

We zijn blij met de enthousiaste reacties die we nog altijd van iedereen ontvangen. Supporters, spelers, trainers, besturen en collega-media, zowel vanuit de regio als erbuiten, spreken regelmatig hun waardering uit. Ook vanwege de invalshoeken die we kiezen. We proberen de clubs in de breedste zin van het woord te verslaan. Naast het snelle nieuws en de achtergrondverhalen zijn de interactieve rubrieken – de Toto en de Foto van de week – erg populair. Onze speciale dank gaat uit naar onze fotografen en de contactpersonen bij de clubs, die voor een erg prettige samenwerking zorgen.

Ook in ons tweede jaar willen we ons verder ontwikkelen. Een uitbreidende redactie zorgt voor een grotere kwaliteit en kwantiteit van de artikelen op de site. Na de lancering van de VIDB-App in oktober, zullen we de komende maanden ook in het ontwerp van de voorpagina en de clubpagina’s vernieuwingen doorvoeren. Welke? Laat je verrassen. Ook staan er een aantal nieuwe samenwerkingen op de rol, waarvan we jullie op de hoogte zullen brengen als deze rond zijn. Een ding is zeker, we groeien gestaag maar zeker door!

Tenslotte, VIDB wordt gemaakt door en voor liefhebbers van het Voetbal in de Bollenstreek. Heb je ideeën of tips, of wil je meedoen/bijdragen aan de ontwikkeling van VIDB, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via redactie@voetbalindebollenstreek.nl.

Op naar een ook succesvol tweede seizoen!

Team VIDB

Klik hier als je de infographic van één jaar VIDB wilt bekijken als je de app gebruikt.

REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)