Het is een heuglijke dag. Voetbal in de Bollenstreek bestaat vandaag één jaar. Met veel enthousiasme gingen we vorig jaar van start om de mooiste amateurvoetbalregio het platform te geven dat zij verdient. 

Na een jaar is het een mooi moment om een tussenbalans op te maken en met trots terug te kijken naar wat we bereikt hebben. Afgelopen week kwamen we tot onze 2,5 miljoenste page-view. Een prachtig aantal. Dat VIDB in de lift zit, blijkt ook uit de andere cijfers. Onze maandelijkse groei is nog altijd erg groot, in november tot nog toe zo’n twintig procent. Voor meer informatie over de bezoekersaantallen en de achtergrond daarvan kun je onderstaande infographic raadplegen.

Mooie momenten moet je koesteren. Zoals we dat deden eind mei toen we in samenwerking met FC Rijnvogels, Stichting Juul en het Willem Alexander Kinderfonds (in het LUMC) een benefietwedstrijd organiseerden. Dat leverde het prachtige bedrag van 5200 euro op. De lancering van de VIDB-App was een ander hoogtepunt.

Waardering

We zijn blij met de enthousiaste reacties die we nog altijd van iedereen ontvangen. Supporters, spelers, trainers, besturen en collega-media, zowel vanuit de regio als erbuiten, spreken regelmatig hun waardering uit. Ook vanwege de invalshoeken die we kiezen. We proberen de clubs in de breedste zin van het woord te verslaan. Naast het snelle nieuws en de achtergrondverhalen zijn de interactieve rubrieken – de Toto en de Foto van de week – erg populair. Onze speciale dank gaat uit naar onze fotografen en de contactpersonen bij de clubs, die voor een erg prettige samenwerking zorgen.

Ook in ons tweede jaar willen we ons verder ontwikkelen. Een uitbreidende redactie zorgt voor een grotere kwaliteit en kwantiteit van de artikelen op de site. Na de lancering van de VIDB-App in oktober, zullen we de komende maanden ook in het ontwerp van de voorpagina en de clubpagina’s vernieuwingen doorvoeren. Welke? Laat je verrassen. Ook staan er een aantal nieuwe samenwerkingen op de rol, waarvan we jullie op de hoogte zullen brengen als deze rond zijn. Een ding is zeker, we groeien gestaag maar zeker door!

Tenslotte, VIDB wordt gemaakt door en voor liefhebbers van het Voetbal in de Bollenstreek. Heb je ideeën of tips, of wil je meedoen/bijdragen aan de ontwikkeling van VIDB, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via redactie@voetbalindebollenstreek.nl.

Op naar een ook succesvol tweede seizoen!

Team VIDB

Klik hier als je de infographic van één jaar VIDB wilt bekijken als je de app gebruikt.

REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 19 nov.
Oefenwedstrijd
VUC0-1Quick Boys
Do. 21 nov.
Districtsbeker
Van Nispen (zon.) 2-2SEP *wns
Za. 16 nov.
ODIN '5914.30FC Lisse
Barendrecht14.30VVSB
Ter Leede14.30DVS '33
DUNO14.30FC Rijnvogels
Valken '6814.30Te Werve
Van Nispen (zat.)15.00Kagia
Blauw Zwart15.00VVSB (zat.)
Warmunda15.00Meerburg
Rijnsburgse Boys15.30Katwijk
Jong Sparta15.30Noordwijk
Quick Boys15.30AFC
Zo. 24 nov.
SJC14.00Hoogeveen
Foreholte14.00Hillegom
RKDEO14.00Teylingen
Sporting Leiden14.00Van Nispen (zon.)