De winterstop is aangebroken en met de feestdagen is er volop vertier. Maar hoe vieren voetballers uit de regio Kerst en Oud en Nieuw? Dat peilen we in een aantal thema-afleveringen. Oud en Nieuw vieren we met Ruben Beentjes (SV Hillegom).

Hoi Ruben, leuk dat je mee wilt doen aan onze thema-aflevering. We dachten dat jij wel grote verhalen zou hebben over het vieren van Oud en Nieuw.

,,Haha, nou dat valt reuze mee hoor. Ik hou wel van een feestje, maar geen echte gekkigheid. Ik ben zelfs heel saai in het zelf afsteken van vuurwerk.

 Nou, dat is dan een mooi bruggetje naar onze eerste stelling van de dag. Die gaat namelijk over vuurwerk. Ik zeg laten we maar gelijk gaan starten.

,,Is goed.”

Vuurwerk, ja of nee?

,,Nee! Klinkt misschien beetje gek, maar ik heb nog nooit in mijn leven iets van vuurwerk afgestoken. Ik hield het altijd bij sterretjes.”

Champagne, of iets anders?

,,Een enkel glas champagne gaat er wel in met oud en nieuw, maar daarna ga ik toch echt weer over op iets anders.”

Goede voornemen(s)

,,Met SV Hillegom voor het tweede jaar de kampioensschaal omhoog tillen.”

Oliebollen of appelflappen

,,Dan kies ik toch voor oliebollen.”

 2015:

,,Het jaar 2015 was een jaar van hoogtepunten op verschillende gebieden. Het is het jaar dat ik mijn HBO diploma in ontvangst heb mogen nemen en dat ik gelijk twee banen aangeboden kreeg in de psychiatrie en in de jeugdzorg. Je kan stellen dat dit werk echt mijn ding is en dat ik van geluk mag spreken dat ik gelijk aan de bak kon. Verder ben ik op voetbalgebied vrijwel ongedeerd gebleven en heb ik in bijna alle wedstrijden van SV Hillegom 1 kunnen meedoen. Het kampioenschap en hierbij horende promotie zijn wel de mooiste voetbalmomenten van 2015. Enige smetje is dat ik mijn hand brak een aantal maanden terug en toen wel een paar wedstrijden niet kon meedoen.”

Groot feest op kleinschalig

,,Groot feest in de binnenstad van Alkmaar bij vrienden. Dit doen wij elk jaar met de zelfde vriendengroep en dit bevalt goed.”

Familie of vrienden

,,Vrienden dus!”

 2016

,,Doorgaan met waar ik gebleven was en hopen dat het zowel privé als op sportgebied een mooi jaar mag worden!”

Foto: Dirk van de Reep


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)