Om met de deur in huis te vallen: zet vrijdag 30 mei in de agenda! Op die dag sluit VIDB het seizoen af door de hele streek uit te nodigen naar De Kooltuin te komen. Aldaar wordt om 19.30 uur afgetrapt tussen ons Elftal van het Jaar en het VIDB All Stars team. Die wedstrijd gaan we voetballen voor het Willem Alexander Kinderfonds (in het LUMC) en Stichting Juul. Beide zetten zich in voor kinderziektes en kinderkanker in het bijzonder.

Het Elftal van het Jaar wordt aangevuld met jongens die bij clubs voetballen die nog ontbreken in ons team. Het VIDB All Stars team herbergt inmiddels een rijtje namen dat bij menigeen tot de verbeelding zal spreken. Denk onder anderen aan Pim Langeveld, Carlo van Zelst, Gert Aandewiel, Robbert de Ruiter, Geert van der Weiden, Andries Wendt, Hein van Heek, Rocky Pitti en Hans van der Plas. Zij zullen de kicksen weer eens onderbinden en oude tijden doen herleven. Willem van Zuilen zal de wedstrijd live van commentaar voorzien.

VIDB is er trots op deze wedstrijd samen met FC Rijnvogels te mogen organiseren. De Bollenstreek is een immens voetbalbolwerk met daarin clubs met een enorme achterban. Door die te verenigen via de site, maar ook middels dit evenement, kunnen we laten zien in wat voor mooie regio we voetballen. Dat we daarmee het Willem Alexander Kinderfonds en Stichting Juul ondersteunen, maakt dat alleen maar mooier én duidelijker.

De VIDB Benefietwedstrijd komt mede tot stand dankzij Horesca Horecavo, Blue Beach, Macron, LogoWear en Alkemade Printing.

POPULAIRE BERICHTEN