De TOTO van afgelopen week was kennelijk te moeilijk. Vier mensen waren er wel dichtbij, maar faalden bij hun voorspellingen op wedstrijden van Hillegom of Teylingen. De TOTO van deze week is daarom een stuk makkelijker met vijf wedstrijden, hoewel de derby natuurlijk lastig te voorspellen is. 

Rijnsburgse Boys-vv Katwijk is wat dat betreft een mogelijk struikelblok. De formatie van interim-trainer Cees Bruinink won weliswaar de laatste twee duels (5-0 en 1-2) met de Rijnsburgers, maar is dit seizoen nog niet helemaal zichzelf. Katwijk staat nu zesde, terwijl Rijnsburgse Boys met twee punten meer de vierde plek inneemt. Wordt het net als vorig seizoen een zege voor de Katwijkers, toen Marciano Mengerink in de derde minuut van de blessuretijd het winnende doelpunt maakte?

VVSB gaat tegen De Treffers op zoek naar de eerste zege van het seizoen. Het moet nu toch eindelijk eens lukken, aangezien de slecht draaiende Noordwijkerhouters in de vorige twee duels gewoon op voorsprong kwamen. Van een matige start in de competitie is ook sprake op De Kooltuin, waar FC Rijnvogels afgelopen zaterdag na vijf wedstrijden zonder zege weer eens wist te winnen, tegen Achilles Veen (1-0). Lukt het de Katwijkers die lijn door te zetten bij nummer veertien Xerxes?

Zondagclubs
De voorspellingen liepen bij de vorige TOTO stuk op de resultaten van de zondagclubs. Hillegom en Teylingen, die de boosdoener waren, staan deze week opnieuw in het rijtje. En wederom is het geen gemakkelijke opgave. De Hillegommers gaan namelijk op bezoek in Naarden bij nummer drie NVC, terwijl Teylingen het sterke TAC’90 (eveneens derde) treft.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagram-account. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.POPULAIRE BERICHTEN