Weer een mooie mijlpaal in de ontwikkeling van onze site. De eerste aflevering van Voetbal in de Bollenstreek TV is een feit. Razende reporter Willem van Zuilen toog naar Valkenburg en mat de kampioenskoorts bij Andries Wendt,  die vandaag (zaterdag) met Valken ’68 de titel kan pakken.

Wendt twijfelt niet meer aan een goede afloop. ,,Dit seizoen gaan we onverwacht promoveren naar de Eerste Klasse. Ik denk niet meer dat het fout kan gaan. We hebben de laatste twee duels het geluk van de kampioen gehad. Ik hoop dat de jongens over hun ergste zenuwen heen zijn.”

De Noordwijker denkt dat Valken een niveau hoger zeker geen modderfiguur zal slaan. ,,We hebben tegen tweede elftallen van topklassers allemaal gewonnen. Van FC Rijnvogels en GHC ook. Ik denk dat we kwaliteit genoeg hebben. We hebben bovendien het geluk dat Quick Boys zijn tweede gaat renoveren. Daar hebben we nu al drie spelers opgehaald. De concurrentie bij Valken wordt ook groter.”

Wendt verder over Noordwijk, zijn zoon Emiel en hoe hij bij het vorige kampioenschap met kleding van zijn spelers de sloot in sprong.

[youtube id=”rJ816R-FnGk” width=”620″ height=”360″]


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)