Voetbal in de Bollenstreek is een almaar groeiend platform, dat dagelijks duizenden mensen van binnen en buiten de Bollenstreek van het laatste voetbalnieuws uit de regio voorziet. Dat doen we met een uitgebreid team van (oud-)voetballers en journalisten. Om de dagelijkse nieuwsstroom het hoofd te kunnen bieden zijn we op zoek naar versterking.

Voor komend seizoen willen we ons team verder uitbreiden. Om de kwaliteit van onze verslaggeving verder te verbeteren, zijn we in eerste instantie op zoek naar (ervaren) verslaggevers en redacteuren, die met ons het platform verder kunnen ontwikkelen. Je  werkt in een team van enthousiaste en flexibele professionals. Naast het bezoeken van wedstrijden in het weekend, het vullen van de website doordeweeks, maken van (telefonische) interviews willen we ook dat je actief meedenkt over waar de voetballiefhebber in de Bollenstreek behoefte aan heeft. Enige ervaring is hierbij gewenst, maar niet noodzakelijk.

Belangrijkste voorwaarde is dat je affiniteit met voetbal hebt en bereid bent te investeren in jezelf en ons team. Mocht je op een andere manier willen bijdragen aan VIDB, dan kun je ons natuurlijk ook benaderen. Heb je bijvoorbeeld tips of adviezen, of andere suggesties, horen wij dat graag, want VIDB maken we samen! Voor een stageplaats of een onderzoeksopdracht vinden we met plezier ruimte binnen onze activiteiten.

Heb je interesse, stuur dan een korte motivatie naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl, ter attentie van Gerben Oostdam.

Foto: Ron van der Linden


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)