Voetbal in de Bollenstreek is een almaar groeiend platform, dat dagelijks duizenden mensen van binnen en buiten de Bollenstreek van het laatste voetbalnieuws uit de regio voorziet. Dat doen we met een uitgebreid team van (oud-)voetballers en journalisten. Om de dagelijkse nieuwsstroom het hoofd te kunnen bieden zijn we op zoek naar versterking.

Voor komend seizoen willen we ons team verder uitbreiden. Om de kwaliteit van onze verslaggeving verder te verbeteren, zijn we in eerste instantie op zoek naar (ervaren) verslaggevers en redacteuren, die met ons het platform verder kunnen ontwikkelen. Je  werkt in een team van enthousiaste en flexibele professionals. Naast het bezoeken van wedstrijden in het weekend, het vullen van de website doordeweeks, maken van (telefonische) interviews willen we ook dat je actief meedenkt over waar de voetballiefhebber in de Bollenstreek behoefte aan heeft. Enige ervaring is hierbij gewenst, maar niet noodzakelijk.

Belangrijkste voorwaarde is dat je affiniteit met voetbal hebt en bereid bent te investeren in jezelf en ons team. Mocht je op een andere manier willen bijdragen aan VIDB, dan kun je ons natuurlijk ook benaderen. Heb je bijvoorbeeld tips of adviezen, of andere suggesties, horen wij dat graag, want VIDB maken we samen! Voor een stageplaats of een onderzoeksopdracht vinden we met plezier ruimte binnen onze activiteiten.

Heb je interesse, stuur dan een korte motivatie naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl, ter attentie van Gerben Oostdam.

Foto: Ron van der Linden


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen