Niek Ossevoort, Lesley Kluivers, Jan de Bruin en Roy van Leeuwen voetballen ook volgend seizoen in het shirt van FC Rijnvogels. Dat maakten de Katwijkers bekend na de 4-0 oefenoverwinning tegen Hoofddorp. Er liggen nu acht spelers vast voor seizoen 2019 / 2020.

Ossevoort kwam in de zomer over van Rijnsburgse Boys naar FC Rijnvogels en maakte direct een prima indruk. De linksback is een vaste waarde voor de Katwijkers. Ook Van Leeuwen kwam over van Sportpark Middelmors, waar hij vooral minuten maakte in het tweede. Tegen Hoofddorp (4-0) maakte hij eerder op de dag nog twee goals.

De Bruin speelde vorig seizoen voor Quick Boys en moet nog een vaste waarde worden bij FC Rijnvogels. Zijn hoogtepunt was tot nu toe een sublieme goal in de voorbereiding tegen vv Katwijk. Kluivers is bezig aan zijn tweede seizoen op De Kooltuin. In zijn eerste jaar was hij vooral geblesseerd. De laatste begint de linksachter z’n plekje af te dwingen in het elftal van trainer Jimmy Simons.

FC Rijnvogels 2019 / 2020

Blijft: Jimmy Simons (trainer), Arie de Vreugd, Luuk Slegt, Jesse Driebergen, Max van Steen, Jan de Bruin, Lesley Kluivers, Roy van Leeuwen, Niek Ossevoort

Nieuw:

Vertrekt:

Foto: Wim Ros

Lees ook: ‘Hoofdklassers hebben ‘goede generale’, Teylingen hard onderuit in Spanje’

POPULAIRE BERICHTEN