In tegenstelling tot Facebook en Twitter neemt het gebruik van Instagram toe. Clubs, spelers, supporters. Iedereen deelt zijn/haar foto’s tegenwoordig. Wij hebben de afgelopen week Instagram afgespeurd en hebben deze vijf foto’s gevonden. Wil je ook via Instagram op de hoogte blijven van het voetbalnieuws uit de regio? Volg ons dan via deze link

1. Spelersvrouwen
De eerste account die we onder de aandacht willen brengen is die van Koen Bosma. Na zijn zwerftochten door Azië is de oud-VVSB’er neergestreken bij AFC in Amsterdam. Bosma moet tegenwoordig presteren onder de goedkeuring van een sigaarrokende Jack van Gelder. Dat Jack ook wel eens achter naar de tribune kijkt tijdens de wedstrijd bewijst de foto die Bosma afgelopen weekend postte. Alle spelersvrouwen van AFC poseerden in één foto. Nu is onze vraag: Kunnen de spelersvrouwen van de Bollenstreekclubs dit kunstje nadoen? Wij zien de foto’s graag tegemoet.

OMG 😍😍👀!! Great pic from all the “wags” at #afc #wags #wives #and #girlfriends have fun boys ✊💦

Een foto die is geplaatst door Koen Bosma (@koenbosma) op

      2. Football Culture – PIK!
Footballcuture is een collectief dat vooral de lol van het voetballen inziet. Van het hoogste profniveau tot de laagste rangen van de amateurs. De mannen weten elke dag weer bijzondere beelden op de kop te tikken. Deze week een trainer uit het oosten van het land die zijn manschappen nog eens op scherp wil zetten. Tijdens zijn motivatiespeech gebruikt de trainer een wel heel bijzondere afkorting.

AMATEURLIFE – PIK!!! Plezier Inzet Karakter!!! Helaas verloor Buinerveen nipt met 6-0… 🎥🔥👏 🇳🇱 👊 ⚽ #FootballCulture #Amateurvoetbal #kleedkamer Een video die is geplaatst door FootballCulture | Clothing (@footballculture_com) op

3. Danny Guyt aan het beuken
Danny Guyt speelt de laatste tijd weinig bij Katwijk. Echter blijkt hij de mentaliteit mee te hebben genomen uit zijn profbestaan, een echte beuker. De middenvelder heeft een nieuwe manier gevonden om toch in ritme te blijven. Afgelopen zaterdag bezocht de middenvelder een hardcorefeest, en conditioneel kon hij makkelijk mee. Alleen het laatste uurtje had hij het een beetje zwaar.

4. Mengerink in VI
Voetbal International besteedt deze maand extra aandacht aan Engels voetbal.  Dit doen ze onder door bijvoorbeeld door aandacht te besteden aan mannen die in Engeland hebben gevoetbald.  Zo ook, Marciano Mengerink van Katwijk. De rappe spits speelde een seizoen lang bij Barnet onder de leiding van Edgar Davids. Een succes was het niet te noemen. Daarom maakte hij vorig jaar de stap van de buitenwijken van Londen naar de kustwind in Katwijk.

Stukje in de #VI van vandaag! 👊 #vvkatwijk #voetbalinternational

Een foto die is geplaatst door MENGERINK29 (@marcianomengerink) op

5. FC Lisse viert de overwinning
Met een waar huzarenstukje pakte FC Lisse vorige week de overwinning. De blessuretijd van het duel met Barendrecht werd via verschillende social media het land ingepompt. Niet zo vreemd dat de mannen van Fc Lisse zich het pilsje naderhand goed lieten smaken. Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. Proost! Op het weekend!

….. #fclisse Een foto die is geplaatst door Maik (@maikvanzanten) op

POPULAIRE BERICHTEN