Zo zit je op maandagavond lekker een programma te kijken en besef je ineens: ik snap hier helemaal niks van. Het overkwam de topscorer van deze regio van afgelopen seizoen, Marciano Mengerink ook. Dat en nog veel meer in ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

  1. Wellicht kennen jullie het programma ‘First Dates’. Wij na het zien van deze beelden in ieder geval wel! Oh en Marciano… Wij hopen dat je het nu wel begrijpt…

2. Sjaak Polak is een graag geziene gast in deze rubriek. Al moet Sjaak deze foto wel even uitleggen.. Zo gezellig ziet het er namelijk niet uit.. 

3. De TOTO invullen blijft altijd een dingetje.. Zo vulde Jelle Vleugel (Van Nispen (zon.), red.) op de TOTO een één voor Van Nispen zaterdag tegen VVSB en daar was niet iedereen het mee eens..

4. Jullie kennen Calvin Arendse wel! Op de zondagen een rappe buitenspeler bij sv Hillegom en doordeweeks model voor het grote merk ‘Balr’. Klasse Calvin!

5. Tot slot! We eindigen met de man van de week en dat is Denzel James. Daarom doken wij even in de archieven en vonden wij dit!

Lees ook: ‘Rogier en Rogier: ,,Wij blijven zondagclubs”‘ 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA