Een gaaf potje voetbal tussen David Verweij en Nick van Staveren, #tostigate met de grens van Valken en twee hele jonge Ajacieden..

1. Real-life FIFA

Dit is toch een gaaf filmpje! Neem even de tijd op je vrijdagavond voor een potje FIFA Skill Game in het ‘echte leven’. En dat ook nog tussen twee speler uit onze regio: David Verweij (SJC) en Nick van Staveren (Hillegom). Wie denken jullie dat er gaat winnen?

2. Niek Ossevoort en…

Twee hele jonge Ajacieden. Links is Rijnsburgspeler Niek Ossevoort. Maar weten jullie ook wie de rechter is? Hint? Hij komt uit Voorhout.

3. Noordwijk

Zo te zien heeft de Noordwijk-selectie onlangs een gezellige avond gehad in Alexander Beach Club. Het mooiste van alles is dat Maik van Zanten er ook gewoon weer lekker bij is. De aanvaller staat noodgedwongen aan de zijlijn na alweer een blessure. Hij heeft het voetbal zelfs even op een laag pitje gezet. Maar Van Zanten kan je er goed bij hebben bij een feestje!

Squad✌🏼

A post shared by Maik (@maikvanzanten) on

4. Tostigate

Wij zijn de eerste om toe te geven dat we op Twitter onze lievelingetjes hebben, waaronder de grensrechter van Valken ’68. Helemaal als het ook nog eens blijkt dat hij politiek geëngageerd  is.

5. Interview in stijl

Mocht er nog iemand het idee hebben een interview te verstoren bij VIDB, dan hopen wij dat de spelers net zo goed zijn als Paul Scholes…. 😉

POPULAIRE BERICHTEN