Terug van weg geweest! Het favoriete lijstje voor je vrijdagavond. Over een paar weken start de competitie weer en dus hebben we nog wat vakantiekiekjes van voetballers, of andere prachtige footage om je alvast op te warmen voor het nieuwe seizoen.

1. Piepjonge Kuyt
Nu Dirk Kuyt bij Quick Boys aan zijn tweede voetballeven is begonnen, duiken er langzamerhand weer prachtige ‘filmpjes van vroeger’ op. Wat te denken van zijn eerste televisie-interview bij de toenmalige VLOK (RTV Katwijk)? Met de legendarische quote: ,,Vakantie? Ik heb elke dag vakantie, voetbal is m’n hobby!” Zou dat voor Dirk nog steeds zo voelen?

2. Foto van de maand?
De selectie van SJC houdt wel van een feestje na afloop van een wedstrijd. Of de Noordwijkers nou winnen of verliezen, gelachen wordt er toch wel. Het Noordwijkse Club Home is dan een uitvalsbasis voor de voetballers. En daar zijn ze blijkbaar al behoorlijk geliefd. Want zien we bij deze contest daar niet onder andere David Verweij en Sander van der Klugt? Uiteindelijk werden het de dames linksboven.. terecht?

3. Madjer Lukooooki!

Hebben we een nieuwe held op Nieuw Zuid? Als het aan deze jonge fan ligt wel.

4. Elftalfoto

Als er elftalfoto’s worden gemaakt, moet er altijd iemand een beetje de kwajongen uithangen binnen de selectie. Zien jullie van wie deze elegante handstand is bij FC Rijnvogels?

5. Succes, Arie!

Haha, moeten we nou medelijden hebben met Valken-coach Arie van Duijn? Of is het taggen van elkaar in deze Facebook-post het ultieme bewijs dat Valken ’68 gewoon één groot vriendenteam is?


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO