Arnold Reinders (links) en Michael van der Laan zetten Hendrik van Beelen onder druk

De afgelopen vier weken hebben we jullie meegenomen in onze visie en hoe we die gaan uitvoeren. Ook hebben we gevraagd waar jullie graag nog meer aandacht voor willen zien. Tot slot zijn we transparant geweest over de manier waarop we de website rendabel kunnen blijven vullen. Deze manier van communiceren staat bij ons hoog op de agenda: transparant, zonder dubbele agenda en met de lezer als startpunt van ontwikkeling en denken. Alles met het doel om de streek een zo gaaf, efficiënt en interactief mogelijk platform te geven die het verdient.

De lezerspolls zijn redelijk ingevuld en geven toch een goed beeld waar het naartoe moet. Daarbij zijn degenen die gereageerd hebben ook onze trouwste volgers. Kijkend naar de inhoud is jullie wens dat we ons nog meer focussen op het actuele nieuws (over wedstrijden, transfers, clubs etc.) en op individuele spelers en trainers. We zullen gehoor geven aan deze oproep. Ook blijkt er behoefte te zijn aan meer opinie door ingestuurde columns. In dat kader verschijnt er zeer binnenkort een column van FC Lisse-speler Kevin Weijers. Tot slot zijn we druk bezig met de technische ontwikkeling die het mogelijk maakt ook te berichten over kort nieuws zoals uitslagen van oefenduels, blessures en mogelijke transfers.

Dan het financiële gedeelte. Uit die poll blijkt dat internet nog altijd een plek is waar gratis content beschikbaar is. Daarop zal VIDB de komende tijd geen uitzondering zijn. Dat betekent dat we zeer binnenkort reclame in de vorm van banners op de website zullen gaan plaatsten. Maar al te graag willen we daar met jullie wel over in gesprek blijven. Ook komen we op korte termijn met een mogelijkheid dat jij ons als individu kunt sponsoren door vriend van VIDB te worden. Naast dat je daarbij ons helpt, levert je dat ook de nodige voordelen op. Binnenkort meer!

Foto: Ron van der Linden

De financien:

financiele poll

De inhoud:

inhoud poll

POPULAIRE BERICHTEN