Vorige week hebben we jullie verteld over het doel van VIDB en hoe we dat willen bereiken. Deze week vervolgen we, zoals aangekondigd, met een stuk dat zich richt op de inhoud van de website en wat jullie daarvan vinden. Natuurlijk berichten we in eerste instantie over de eerste elftallen, maar bij het oprichten van het platform was ook een van de speerpunten aandacht te besteden aan de clubs als geheel, de jeugd, de historie en de interactie te zoeken met de fans van het voetbal in de Bollenstreek. Daarbij zoeken we continu antwoord op de vraag wat het voetbal nu zo populair maakt in de streek. Die zoektocht heeft inmiddels al een aantal mooie rubrieken opgeleverd.

Zo duiken we het verleden in met Hoe is het met? en Uit de Oude Doos. Belichten we wekelijks met de Club van de Week niet alleen het eerste elftal, maar ook de jeugd en de supporters. Maar we zoeken ook de interactie via de poll Elftal van het Jaar. Daarnaast hebben we met Willem van Zuilen een originele invalshoek om het voetbalweekend te bespreken en krijgen we een inzicht in de favoriete spelers van de trainers in de streek. Maar goed, dit is hoe wij naar de rubrieken kijken. We zijn nu erg nieuwsgierig naar jullie mening.

Zo zijn de meningen over de poll van het Elftal van het Jaar verdeeld en is lang niet altijd iedereen het eens met de Analyse van Willem. Wellicht dat jullie het leuk vinden om Willem op pad te sturen om radio en tv te maken tijdens trainingsavonden. En hoe zit het met de stukken op de site? Zijn ze te lang of te kort? Misschien is er juist meer behoefte aan achtergrondverhalen. En hoe zit het met de interactie? Is de poll daar een goed middel voor? Misschien een toto? We kunnen alle kanten op. Maar voordat we weer een nieuwe weg inslaan, willen we graag peilen wat er bij jullie leeft. Via de onderstaande poll kun je jouw mening kwijt. Die wordt niet alleen gewaardeerd, maar ook meegenomen in de koers die we gaan varen. Je kunt op meerdere punten tegelijk ‘stemmen’. Dank!

[yop_poll id=”13″]

 

POPULAIRE BERICHTEN