VIDB is twee maanden onderweg en met tevredenheid willen we jullie melden dat het veel beter loopt dan verwacht. We krijgen veel enthousiaste reacties; we zitten boven op het nieuws en de rubrieken spreken aan waardoor we een brede doelgroep kunnen bedienen. Dit is exact zoals we het voor ogen hebben en zullen blijven nastreven. Ons doel is dat iedereen in de Bollenstreek altijd en overal toegang moet hebben tot het meest actuele voetbalnieuws. Daarnaast zoeken we naar verdieping door ons ook te richten op het verleden en de clubs in het geheel. Misschien nog wel onze belangrijkste ambitie is het verbinden van de streek. Online via de website, maar zeer zeker ook door de zaken die we gaan organiseren. Hierbij streven we in alles een gedegen en professionele aanpak na.

In deze fase is ongeduld echter onze grootste vijand. In ons hoofd zijn we bijvoorbeeld al bezig met nieuwe rubrieken, een mooi voetbalgala, het maken van radio of tv en het organiseren van een voetvolleytoernooi of bedrijvencompetitie. Maar we gaan stap voor stap en willen maar al te graag jullie, de lezers, daarbij betrekken. In deze ontwikkeling streven we naar een goede samenwerking met en ondersteuning van onze lezers, de clubs en bedrijven. Elk stap die we zetten, leidt tot een verbetering van het platform en het verbinden van de streek. Een mooi voorbeeld is onze samenwerking met Spek je Club. Deze heeft ervoor gezorgd dat we op zaterdagmiddag direct na de wedstrijd een kort wedstrijdverslag kunnen aanbieden en dat er in het weekend een livestream beschikbaar is van Bollenstreeksport.

We zijn nog maar net begonnen, maar kijken reikhalzend uit naar de nabije toekomst. De komende weken zullen we wekelijks uiteenzetten hoe we het platform verder zullen gaan uitbreiden en waar jij een bijdrage kunt leveren. Ook zullen we inzage geven in hoe idealiter ons verdienmodel eruitziet. Dit alles doen we transparant, want een dubbele agenda hebben we niet. Het enige wat we willen, is een schitterend platform neerzetten. Want dat is wat deze mooiste voetbalregio van Nederland verdient.

Foto: Hans Heemskerk

POPULAIRE BERICHTEN