Voetbal in de Bollenstreek is een almaar groeiend platform, dat dagelijks duizenden mensen van binnen en buiten de Bollenstreek van het laatste voetbalnieuws uit de regio voorziet. Dat doen we met een uitgebreid team van (oud-)voetballers en journalisten. Om de dagelijkse nieuwsstroom het hoofd te kunnen bieden zijn we op zoek naar versterking.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar één of meerdere stagiaires. Als stagiair werk je in een team van enthousiaste en flexibele professionals. Je legt hierbij directe verantwoording af aan de hoofdredacteur die tevens optreedt als begeleider van de stage. We zoeken mensen met een journalistieke opleiding (HBO of universitair) die zelfstandig kunnen werken. Je bent, net als wij, gepassioneerd over voetbal en bent creatief, proactief en oplossingsgericht. Social Media hebben voor jou geen geheimen. Kennis van WordPress en ervaring met video is een pre, net als vaardigheden op het gebied van grafische vormgeving.

Wat we bieden
Je gaat meedraaien binnen het team zoals het nu staat. Dat betekent geen koffie halen of andere rotklussen, maar wedstrijden bezoeken, spelers interviewen, video’s maken en meedenken over de te varen koers. We bieden je een omgeving waarin je fouten mag maken en kunt leren van mensen met vele jaren ervaring in het vak.

Heb je interesse, neem via onderstaande gegevens contact met ons op. Stuur daarbij je c.v. en een korte motivatie en eventueel portfolio.

Website: www.voetbalindebollenstreek.nl
Contact – Hoofdredactie Gerben Oostdam gerben@voetbalindebollenstreek.nl / info@voetbalindebollenstreek.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede19.00SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude