Voetbal in de Bollenstreek is een almaar groeiend platform, dat dagelijks duizenden mensen van binnen en buiten de Bollenstreek van het laatste voetbalnieuws uit de regio voorziet. Dat doen we met een uitgebreid team van (oud-)voetballers en journalisten. Om de dagelijkse nieuwsstroom het hoofd te kunnen bieden zijn we op zoek naar versterking.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar één of meerdere stagiaires. Als stagiair werk je in een team van enthousiaste en flexibele professionals. Je legt hierbij directe verantwoording af aan de hoofdredacteur die tevens optreedt als begeleider van de stage. We zoeken mensen met een journalistieke opleiding (HBO of universitair) die zelfstandig kunnen werken. Je bent, net als wij, gepassioneerd over voetbal en bent creatief, proactief en oplossingsgericht. Social Media hebben voor jou geen geheimen. Kennis van WordPress en ervaring met video is een pre, net als vaardigheden op het gebied van grafische vormgeving.

Wat we bieden
Je gaat meedraaien binnen het team zoals het nu staat. Dat betekent geen koffie halen of andere rotklussen, maar wedstrijden bezoeken, spelers interviewen, video’s maken en meedenken over de te varen koers. We bieden je een omgeving waarin je fouten mag maken en kunt leren van mensen met vele jaren ervaring in het vak.

Heb je interesse, neem via onderstaande gegevens contact met ons op. Stuur daarbij je c.v. en een korte motivatie en eventueel portfolio.

Website: www.voetbalindebollenstreek.nl
Contact – Hoofdredactie Gerben Oostdam gerben@voetbalindebollenstreek.nl / info@voetbalindebollenstreek.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO