Voetbal in de Bollenstreek is een almaar groeiend platform, dat dagelijks duizenden mensen van binnen en buiten de Bollenstreek van het laatste voetbalnieuws uit de regio voorziet. Dat doen we met een uitgebreid team van (oud-)voetballers en journalisten. Om de dagelijkse nieuwsstroom het hoofd te kunnen bieden zijn we op zoek naar versterking.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar één of meerdere stagiaires. Als stagiair werk je in een team van enthousiaste en flexibele professionals. Je legt hierbij directe verantwoording af aan de hoofdredacteur die tevens optreedt als begeleider van de stage. We zoeken mensen met een journalistieke opleiding (HBO of universitair) die zelfstandig kunnen werken. Je bent, net als wij, gepassioneerd over voetbal en bent creatief, proactief en oplossingsgericht. Social Media hebben voor jou geen geheimen. Kennis van WordPress en ervaring met video is een pre, net als vaardigheden op het gebied van grafische vormgeving.

Wat we bieden
Je gaat meedraaien binnen het team zoals het nu staat. Dat betekent geen koffie halen of andere rotklussen, maar wedstrijden bezoeken, spelers interviewen, video’s maken en meedenken over de te varen koers. We bieden je een omgeving waarin je fouten mag maken en kunt leren van mensen met vele jaren ervaring in het vak.

Heb je interesse, neem via onderstaande gegevens contact met ons op. Stuur daarbij je c.v. en een korte motivatie en eventueel portfolio.

Website: www.voetbalindebollenstreek.nl
Contact – Hoofdredactie Gerben Oostdam [email protected] / [email protected]

POPULAIRE BERICHTEN