VV Kagia presenteerde deze week de nieuwe trainersstaf voor volgend seizoen. Allereerst heeft de club met het aantrekken van de nieuwe hoofdtrainer Anton Wijsman een ervaren trainer aan boord gehaald. Ook clubman John Heuseveldt blijft voor de positie van trainer van het tweede elftal. Verder wordt de staf gecomplementeerd door Rob Gort (verzorger) en Jerome Janssen die als keeperstrainer Rob van de Berg opvolgt. Tot slot heeft Ruud de Wit aangegeven nog een jaar door te gaan als Hoofd Jeugd Opleidingen.

De club is erg tevreden over de aanstellingen van de trainers en overige stafleden voor komend seizoen, bij monde van de voorzitter, Richard Trompert: ,,Anton is een oude bekende van velen, ook van mij. Aangezien dit zijn tweede periode als trainer bij Kagia is. Ik was toen nog speler, nu ben ik voorzitter en ik heb veel vertrouwen in een goede samenwerking.”

Met de nieuwe trainersstaf is er zekerheid voor volgend seizoen. Of Kagia dan in de 3e of de 2e klasse speelt, is nog maar de vraag. Een vervangende periode is mogelijk, maar ook het kampioenschap is nog in zicht.

 

POPULAIRE BERICHTEN