Op sportief vlak kent het vlaggenschip van VV Noordwijk moeilijke tijden. Buiten de lijnen gaat het een stuk beter. Afgelopen zaterdag werd het jaarlijkse gala gehouden in de Hotels van Oranje. Dit jaar met het thema ‘Draag een steentje bij’. Onder toeziend oog van burgemeester Locker, wethouder Van Duin en voorzitter Henk Hoogervorst haalde Noordwijk een recordbedrag van € 70.000 op. VIDB sprak met Diederik van Egmond, voorzitter van de businessclub en organisator van de avond.

,,Dit is echt fantastisch. Ik ben trots op  onze sponsoren en zeer verheugd met het signaal dat ze hiermee hebben afgegeven. Nog nooit verkochten we zoveel stoelen voor het gala en haalden we een dergelijk bedrag op. Dat zegt toch wel iets over wat deze club betekent in de regio. Het is het steuntje in de rug dat meer dan welkom is. Want het nieuwe complex is een behoorlijke investering.”

Tijdens het gala werd de gasten, naast een avondvullend programma, een diner voorgeschoteld. Hoogtepunt was de veiling die dus zorgde voor een recordbedrag. Van Egmond: ,,Elk jaar is het weer een uitdaging om mooie kavels te regelen. Ik denk dat we daar goed in zijn geslaagd. Zo kon je bieden op vip-plekken bij de Wimbledon finale van de vrouwen, op business seats bij een thuiswedstrijd van Arsenal maar ook op een tiental trainingen van onze aanvoerder Marcel Akerboom die in het dagelijkse leven personal trainer is. Kortom, een mooie mix die voor een fantastische avond zorgde. Het sterkt ons dat we op de goede weg zijn.”

POPULAIRE BERICHTEN