VVSB heeft zaterdag een thuisnederlaag geleden. De Noordwijkerhouters gingen halverwege nog aan de leiding tegen Hoek, maar zagen de koploper vervolgens in de tweede helft weglopen: 1-3.

Op de eigen Boekhorst kende VVSB een droomstart: in de zesde minuut schoot Ricardo Kuyvenhoven zijn ploeg op voorsprong. Het spel golfde daarna op en neer. Aanvankelijk stichtte VVSB het meeste gevaar, vervolgens was dat Hoek. Toch werd er voor rust niet meer gescoord.

In de tweede helft stelde het nog ongeslagen Hoek orde op zaken. Na zes minuten werkte Richelo Fecunda ongelukkig een voorzet in eigen doel: 1-1.

Negentien minuten voor tijd pakte Hoek de voorsprong via plaaggeest Kevin Hebbelinck, die een goal maakte en tweemaal het voorbereidende werk produceerde. Kort voor tijd leverde een assist van hem ook de 1-3 op.

VVSB – Hoek 1-3 (1-0)
Goal: Ricardo Kuyvenhoven

Bekijk hieronder de samenvatting van VVSB – Hoek, gemaakt door Bollenstreek Omroep:

Archieffoto: Orange Pictures