Wilfred van Leeuwen zwaait ook volgend seizoen de scepter bij VVSB. Het contract van de trainer is met een jaar verlengd, zo maakte de Noordwijkerhoutse club woensdagavond bekend. Het nieuws komt niet als een verrassing. VVSB en Van Leeuwen gaven eerder al aan tevreden te zijn over het verloop van de eerste maanden van de samenwerking.

Na drie seizoenen in het rechterrijtje lijkt VVSB onder Van Leeuwen een stap voorwaarts te hebben gemaakt. De Noordwijkerhouters staan momenteel zesde in de zondagse topklasse en zijn qua verliespunten zelfs de nummer vier. De komende weken gaat VVSB werkelijk ondervinden of het in de subtop thuishoort als onderonsjes met koploper AFC, achtervolger De Treffers en nummer vier JVC Cuijk op het programma staan.

Van Leeuwen combineert het trainersschap aan de Boekhorst met een functie als hoofd jeugdopleiding bij ADO Den Haag, waar hij in het verleden ook assistent-coach van het eerste was. De geboren Sassenheimer was eerder ook succesvol werkzaam bij Westlandia en Quick Boys. Met de Katwijkse club greep hij in het seizoen 2010-2011 in een beslissingswedstrijd tegen Noordwijk naast het kampioenschap in de Hoofdklasse A.

De trainerscarrousel komt inmiddels op gang. Misha Salden en Hein van Heek kwamen al nieuwe contracten overeen met respectievelijk FC Lisse en FC Rijnvogels.

Begin volgende week is een exclusief interview met Van Leeuwen te lezen op deze site. 

Foto: Tino Stulen

POPULAIRE BERICHTEN