Met de start van de Topklasse gaat VIDB komende zaterdag zijn eerste volledige seizoen in. In het eerste half jaar hebben we meerdere positieve reacties mogen ontvangen en veel van onze bezoekers delen onze wens om hét platform voor de mooiste amateurvoetbalregio van Nederland verder uit te bouwen. Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk daar een bijdrage aan te leveren door lid te worden van de VIDB-vriendenclub!

Het concept is simpel. Voor een bedrag van € 100,- word je lid van de VIDB Vriendenclub. Hiermee steun je het platform en krijg je toegang tot een aantal voordelen die we, samen met drie toonaangevende sportzaken in de regio, met trots kunnen aanbieden:

  1. Bij jouw voetbalgerelateerde aankopen bij De Lange Sport Noordwijk en de vestigingen van L.J. Sport in Lisse en Sassenheim ontvangt je eenmalig 15% korting.
  2. Als welkomstgeschenk kun je bij genoemde sportzaken een officiële Derbystar-bal ophalen met de logo’s van VIDB, De Lange Sport en L.J. Sport (winkelwaarde € 35,-) .
  3. Je krijgt toegang tot alle evenementen die VIDB komend seizoen organiseert

Niet voor niets zijn we deze samenwerking gestart met De Lange Sport en L.J. Sport. Vele voetballiefhebbers uit de streek starten hier het nieuwe seizoen door een nieuw paar voetbalschoenen of verse outfit aan te schaffen. Als lid van de VIDB Vriendenclub kan dat nu met korting.

Wil jij graag een steentje bijdragen aan het platform Voetbal in de Bollenstreek? Wordt dan lid en stuur een mail naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl. De onderstaande VIDB Vrienden gingen je al voor:

1. Bryan Braun
2. Joost Kuhlmann
3. Mike Zonneveld
4. Pirombo Bed & Breakfast
5. Stefan Mertens
6. Suze Visser
7. Rien van Zuilekom
8. Arjan Broekhof
9. Kevin Weijers
10. Joost Leonard
11. Jeroen Smakman


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO