Jan Zoutman is de nieuwe trainer van FC Dordrecht. De 51-jarige oefenmeester zat sinds afgelopen zomer zonder club nadat vv Katwijk niet meer met hem verder wilde. Zoutman tekent een contract tot het einde van het seizoen en staat dinsdag voor het eerst voor de groep bij de club die actief is in de Keuken Kampioen Divisie. 

Zoutman stapt niet op het gemakkelijkste moment in. FC Dordrecht staat na veertien competitiewedstrijden op de laatste plaats met slechts acht punten. De hekkensluiter ontsloeg op 10 november coach Harry van den Ham en waren sindsdien op zoek naar een trainer. In de tussentijd nam Ben Kinds het over.

Zoutman kreeg vorig seizoen vlak voor de winterstop te horen dat hij bij vv Katwijk moest vertrekken. De 51-jarige oefenmeester werd daar destijds door verrast. Eerder was hij ook 2,5 jaar werkzaam bij Quick Boys.

Foto: Peter Teunissen

Lees ook: Gemengde reacties op KNVB-besluit: ,,Onze punten zijn weg”


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN