De technische staf van vv Katwijk voor het komende seizoen is bijna compleet. De club maakt namelijk bekend dat assistent-trainer Patrick Heijmans en keeperstrainer Wesley de Ruiter hun contract bij de club hebben verlengd tot het einde van het volgende seizoen. 

Heijmans, die in 2016 als assistent-trainer werd aangesteld bij de club, gaat op voor zijn vierde seizoen als lid van de technische staf bij de Katwijkers. De Ruiter is komend seizoen voor het tweede jaar actief bij de oranjehemden.

Eerder deze week maakte de regerend kampioen van de Tweede Divisie bekend dat Jan Zoutman ook komend seizoen de hoofdtrainer is bij de club. Daarnaast liet de club weten dat verzorger Frans Albers en fysiotherapeut Dennis Lion ook hun ja-woord hebben gegeven.

De technische staf van de tweededivisionist is nog niet compleet. De ploeg van Zoutman heeft nog geen vervanger gevonden voor Thomas Duivenvoorden. De assistent-trainer vertrekt aan het einde van het seizoen naar SV Den Hoorn waar hij hoofdtrainer wordt.

Foto: Peter Theunissen

Lees ook:Vraag het de concurrent: Mengerink vs Tervoert


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag17.00Rijnsburgse Boys