Voor de meeste regioclubs stond zaterdag het laatste groepsduel van de Districtsbeker op het programma. Quick Boys, Katwijk en Kagia zijn geplaatst voor de volgende ronde. FC Rijnvogels is dat zo goed als zeker. Valken ’68 sneuvelde. Het lot van Ter Leede en Noordwijk is nog ongewis.

Katwijk – De Forresters 6-1. Leonard (2), Susan, Jongeneelen (2), Mengerink,

Katwijk won ook zijn derde groepsduel overtuigend. Na Valken ’68 (6-0) en FC Chabab (9-0) kreeg ook De Forresters billenkoek: 6-1. Bij rust was het 4-1 door treffers van Joost Leonard, Robbert Susan, Jeffrey Jongeneelen en Marciano Mengerink. Na rust tekenden Leonard en Jongeneelen voor hun tweede goal.

Ter Leede – De Dijk: 1-1. Doelpunt Pedrini

Ter Leede speelde met 1-1 gelijk tegen De Dijk. Danilo Pedrini speelde een hoofdrol. Hij ging bij de 0-1, in de 52e minuut, in de fout. Twee minuten later tekende hij voor de gelijkmaker. Ter Leede haalde vijf punten uit drie duels, maar moet afwachten of dat voldoende voor de volgende ronde is. SJC komt namelijk nog twee duels in actie.

Odin ’59 – VV Noordwijk 3-2. Doelpunten: Splinter en Mertens

Noordwijk ging na de nederlaag in de KNVB-beker bij JOS/Watergraafsmeer ook onderuit bij Odin ’59. Het verloor na een 0-2 voorsprong bij rust met 3-2. Stefan Mertens bereidde de eerste goal voor en maakte zelf de tweede. Na rust ging het fout voor de Noordwijkers, die pas hun tweede duel speelden. Eerder werd wel gewonnen van De Kennemers (1-0).

GHC – Quick Boys 1-4. Woudenberg, Van Duijn (2), De Vries

Quick Boys won voor de tweede keer in vijf dagen met drie doelpunten verschil van een Leidse eersteklasser. Na de 3-0 overwinning op FC Boshuizen werd nu met 4-1 gewonnen bij GHC. Maarten Woudenberg scoorde in de eerste helft, Jaap van Duijn (2) en Thom de Vries deden dat in  de tweede. Quick Boys is met zeven punten zeker van de volgende ronde.

Voorschoten ’97 – FC Rijnvogels 0-2. Doelpunten: Van der Horst en Guijt.

Ook FC Rijnvogels is zo goed als zeker van de volgende ronde. De Katwijkers wonnen met 2-0 bij Voorschoten ’97, de oude ploeg van onder meer coach Hein van Heek en Pieter van der Breggen. In Voorschoten tekenden Sander van der Horst en Yuri Guijt voor de goals. Eerder had FC Rijnvogels gewonnen van Alphense Boys (2-0)  en verloren van RKAVV (2-1). Zondag spelen die twee ploegen tegen elkaar.

FC Chabab – Valken ’68 4-2. Doelpunten: Haasnoot en Disseldorp

Valken ’68 greep naast een plek in de knock-outfase De Valkenburgers hadden bij hoofdklasser FC Chabab aan een gelijkpel of een kleine nederlaag voldoende, maar verloren met 4-2. Het begin was nog uitstekend, want na twintig minuten leidde Valken met 0-2 door goals van Jeroen Haasnoot en Phinney Disseldorp

Kagia – Leiden 5-4. Doelpunten: Meskers, Dodeman, Ligtenberg, Pols en eigen doelpunt

Kagia plaatste zich in een spektakelstuk voor de volgende ronde. Het versloeg Leiden met 5-4. Kagia leidde vrijwel de gehele wedstrijd. Eerst met 3-0 en toen Leiden was teruggekomen tot 3-2 liep de thuisploeg uit naar 5-2. Kagia had eerder gewonnen van Warmunda (1-0) en gelijkgespeeld tegen Van Nispen (3-3). In laatstgenoemd duel waren de Lisserbroekers juist teruggekomen van een 3-0 achterstand.