Quick Boys heeft de eerste versterking voor volgend seizoen binnen. Kenneth Misa Danso komt over van de amateurs van Ajax, waar hij bezig is aan zijn vierde seizoen. De 25-jarige vleugelaanvaller scoorde deze voetbaljaargang voor de zaterdaghoofdklasser zes goals. 

Misa Danso is een oude bekende van Quick Boys. In het seizoen 2013-2014 promoveerde hij met Ajax via de nacompetitie naar de Topklasse. In de groepsfase werd met Quick Boys afgerekend, en vervolgens in de halve finale ook met Noordwijk.

Gevaar
,,Met Kenneth hebben we een rappe en technisch vaardige vleugelaanvaller weten te strikken,’’ vertelt technisch manager Gert Aandewiel op de clubsite. ,,Hij is een speler die handig is in de kleine ruimte, maar ook in de omschakeling met zijn snelheid voor veel gevaar kan zorgen. Zijn naam staat al een tijdje op onze scoutingslijst. Gezien zijn leeftijd verwachten wij dat zijn beste jaren nog zullen komen, waardoor Quick Boys hopelijk heel veel plezier aan hem gaat beleven.”

Ook de hoofdrolspeler zelf doet zijn zegje. ,,Na vier jaar Ajax ben ik toe aan een nieuw avontuur. Ik wil eens ervaren hoe het spelletje buiten Amsterdam beleefd wordt”, vertelt hij. ,,Ik vind Quick Boys een heel mooie club met een zeer fanatieke achterban. Op De Toekomst waren bij onderlinge duels telkens zoveel Katwijkers aanwezig dat het leek alsof we een uitwedstrijd speelden.”

Selectie Quick Boys 2016-2017

Nieuw: Kenneth Misa Danso (Ajax amateurs)

Blijft: Jan Zoutman (coach), Delano A Cohen, Jerghinio Sahadewsing, Anthony Bentem, Dennis van der Plas, Henry Opoku, Milan Hoek, Gerard Aafjes, Joey Ravensbergen, Jim Gillissen, Max van Steen, Yordi Teijsse, Jesse Driebergen, Mo el Ousrouti, Martijn de Zwart (doorlopend contract)

Vertrekt: Mike Derlagen, Mike Ruijter, Thomas de Vries, Thom de Vries (FC Rijnvogels), Raymon Kuipers (stopt), Stefan van der Plas

Foto: Quick Boys

POPULAIRE BERICHTEN