Ajax brengt maandag 29 juli een bezoek aan Ter Specke voor een oefenwedstrijd tegen Sivasspor. Op het terrein van FC Lisse komen de Amsterdammers met een team dat niet gespeeld heeft in de strijd om de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 27 juli tegen PSV. Sivasspor komt uit in de Turkse Eredivisie. De wedstrijd begint maandag om 14.00 uur.

FC Lisse verwacht enkele A-spelers van Ajax te kunnen verwelkomen. Vijf Ajacieden (André Onana, Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui, Nicolas Tagliafico en David Neres) sluiten vanwege interlandverplichtingen later aan bij de selectie van trainer Erik ten Hag. Zij zullen naar alle waarschijnlijkheid nog niet meedoen tegen PSV in de strijd om de Nederlandse supercup, maar mogelijk wel tegen Sivasspor.

Na de wedstrijd van maandag krijgen supporters de mogelijkheid om handtekeningen te vragen aan de spelers. De tickets voor de wedstrijden kosten tussen de vijf en acht euro in de online verkoop. Op de wedstrijddag kosten de kaarten 7.50 voor staanplaatsen en elf euro voor zitplaatsen.

Archieffoto: Frank Venema

Lees ook: ‘Grieks avontuur voor Lovecchio: ,,Best een beetje spannend”‘



POPULAIRE BERICHTEN