Kevin Wijmer stopt aan het einde van het seizoen met voetballen. De 27-jarige verdediger speelde sinds 2013 in het shirt van FC Rijnvogels. Hij kwam bijna 7 jaar geleden over van vv Noordwijk. Wijmer leek vorig seizoen ook al te vertrekken in Katwijk, maar met dank aan een groep toeschouwers en sponsors plakte hij er toch nog een jaar aan vast op De Kooltuin.

Wijmer is in het dagelijks leven bewegingsweterschapper. De ervaren verdediger wil zich meer gaan richten op z’n maatschappelijke carrière. De twintiger voetbalde niet alleen bij FC Rijnvogels en Noordwijk, maar speelde ook nog een seizoen in het shirt van Voorschoten ’97. Hij doorliep als jeugdspeler de opleiding van Feyenoord.

Selectie FC Rijnvogels 2020/2021

Blijft: Jaap van Duijn (tot 2022), Romano van der Stoep, Brian Thong, Dennis Bakker, Dirk-Jan van den Oever, Arie de Vreugd, Niek Ossevoort, Jesse Driebergen, Roy van Leeuwen, Arie van der Niet, Sven IJzendoorn

Nieuw: Thomas Duivenvoorden (trainer, Den Hoorn), Roy Mulder (assistent-trainer, lager elftal FC Rijnvogels), Luc van der Plas (Quick Boys reserves), Yannic Augustinus (sv Nootdorp)

Vertrekt: Jimmy Simons (trainer, onbekend), Huig Hoek (assistent-trainer, wordt lid van TC), Ricardo de Vlugt (onbekend), Max van Steen (onbekend), Luuk Slegt (onbekend), Jeffrey Verkerk (onbekend), Kevin Wijmer (stopt)

Foto: Wim Ros

Lees ook: ‘Akerboom blijft assistent van Zethof bij Noordwijk’

POPULAIRE BERICHTEN