Gino Demon maakt per direct de overstap van Rijnsburgse Boys naar VVSB. De verdediger zal sowieso voor een half jaar in het paars-geel spelen. De Noordwijkerhouters hebben nog een optie in het contract voor een extra jaar op Sportpark de Boekhorst. Demon is de derde tussentijdse transfer voor VVSB. Eerder werden Bert Steltenpool (Quick Boys) en doelman Lars Jansen (Go Ahead Eagles) in de winterstop overgenomen.

Demon kwam het laatste half jaar niet meer aan spelen toe op Sportpark Middelmors. De verdediger kwam in de winter van 2018 naar Rijnsburgse Boys en speelde zich direct in de basis. In z’n eerste half jaar kwam hij tot dertien wedstrijden. Vorig jaar stond hij nog 23 keer in het veld voor de Rijnsburgers, waarvan negentien keer als basisklant. Demon speelde verder voor de beloften van FC Utrecht, in de jeugdopleiding van NAC Breda en voor het Haarlemse EDO.

Selectie VVSB 2020/2021

Blijft: Ruben Valk, Richelo Fecunda, Frans van Niel, Wout Heemskerk, Mo El Osrouti

Nieuw: Richard Plug (trainer), Bert Steltenpool (Quick Boys, per direct), Lars Jansen (Go Ahead Eagles, per direct), Gino Demon (Rijnsburgse Boys, per direct)

Vertrekt: Eric Meijers (trainer, Spakenburg), Rob Zandbergen (Rijnsburgse Boys), Yannick Bouw (per direct, VVOG), Michael de Leeuw (per direct, onbekend), Ties Evers (onbekend), Loyd van der Wilden (onbekend), Tom Kok (onbekend), Glenn van Geldrop (onbekend)

Foto: Hans Heemskerk

Lees ook: ‘Friese linksback naar Katwijk’

POPULAIRE BERICHTEN