Deze coronacrisis geeft ons ook de tijd om eens verder te kijken dan de dagelijkse gang van zaken. In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om de plek in de voetbalwereld te krijgen die we nu bezetten. Je kunt bij ons terecht voor nieuws, achtergronden, interviews, reportages en nog veel meer.

We hebben over de 12.000 volgers op Facebook. Op Instagram weten inmiddels meer dan 7.000 mensen ons te vinden. Samen zorgen jullie voor zo’n 50.000 unieke bezoeken per maand.

Daarom vinden we jouw mening het belangrijkste van allemaal. Dit is het moment dat jij een stem kan hebben in wat wij in de toekomst nog met Voetbal in de Bollenstreek gaan doen. Moeten we nog meer boven op het nieuws zitten of wil je juist nog veel meer interviews lezen? Misschien vind jij het wel te gek om video’s die je zelf hebt ingezonden terug te zien op Voetbal in de Bollenstreek? En hoe sta jij eigenlijk tegenover het betalen van artikelen? Vind je dat een absolute ‘no-go’ of vind je het logisch dat wij op die manier proberen ons bedrijf duurzaam te maken?

Laat jouw mening dan NU horen. Zou jij voor ons deze enquête in willen vullen? Het kost maximaal vijf minuten van jouw tijd. Als zo veel mogelijk mensen de enquête invullen, kunnen wij nog beter onze content aansluiten op jullie wensen. Deel ‘m dus ook vooral in whatsappgroepen of op social media.

ENQUÊTE ↓
Klik hier

Foto: Orange Pictures

POPULAIRE BERICHTEN