Eigenlijk zouden Katwijk en FC Lisse helemaal niet tegen elkaar spelen in deze voorbereiding. Beide ploegen kregen echter te maken met afgelastingen en vonden in elkaar de ideale vervanger. Op De Krom won de ploeg van Anthony Correia de ingelaste oefenwedstrijd uiteindelijk eenvoudig met 5-0.

Enkele honderden meters verderop won Rijnsburgse Boys opnieuw een wedstrijd in de voorbereiding. Waar het de afgelopen weken het net eenvoudig vond, ging het dinsdagavond iets lastiger. Tegen ODIN ’59 werd het 1-0. Dennis van der Plas tikte voor rust de 1-0 van dichtbij binnen. Op Nieuw Zuid zorgde het aantrekken van Fernando Lewis eerder op de avond voor het eerste euforische momentje bij de fans. Het elftal van Edwin Grünholz deed daar in de oefenwedstrijd tegen Ter Leede nog een schepje bovenop door met 3-0 te winnen.

FC Rijnvogels won in Leiden met 0-1 van UVS. Valken ’68 won de tweede oefenwedstrijd van de Valkenburgse voorbereiding ruim van de zondagtak van Voorschoten ’97: 1-5. Zondagclub SJC won in Leiden bij FC Boshuizen. Kagia won thuis met 2-0 in de slotfase van Teylingen. De beide goals in Lisserbroek vielen in de laatste vijf minuten.

Katwijk – FC Lisse 5-0 (2-0)
Goals: Van Otterloo, Van Haaren, Robinson, Van Mil, eigen goal

Rijnsburgse Boys – ODIN ’59 1-0 (1-0)
Goals: Van der Plas

Quick Boys – Ter Leede 3-0 (1-0)
Goals: Van de Sande, Kuyvenhoven, De Vré

UVS – FC Rijnvogels 0-1 (0-0)
Goals: Dobbe

Voorschoten ’97 (zon.) – Valken ’68 1-4 (1-1)
Goals: Boonstoppel (2), De Lange, Langeveld, Oskam

Kagia – Teylingen 2-0 (0-0)
Goals: Van der Meer, Lamboo

FC Boshuizen – SJC 1-2 (0-0)
Goals: Bosma, Van Went

Quick Boys 2 – Foreholte 0-1 (0-0)
Goals: Arroyo

Foto: Hubert Habers

Lees ook: ‘Quick Boys stunt met aanvaller van Willem II en heeft selectie rond’


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN