Quick Boys heeft zich onder surrealistische omstandigheden geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker. De Katwijkers wonnen op een leeg Nieuw Zuid, vanwege de coronamaatregelen, met 5-0 van Roda ’46. De wedstrijd in de eerste ronde tegen DTS Ede staat nog inpland voor 27 oktober. De vraag is of die wedstrijd onder de huidige maatregelen gespeeld kan worden. De gewonnen bekerwedstrijd kan zomaar eens de laatste wedstrijd zijn voor zeker vier weken.

In Katwijk kende de ploeg van Edwin Grünholz dinsdagavond in ieder geval weinig problemen met de eersteklasser uit Leusden. Dankzij goals van Tommy Bekooij en Kevin Gomez Nieto ging Quick Boys met een 2-0 voorsprong de rust in. De overwinning kwam in de tweede helft niet meer in gevaar. Uiteindelijk liep de tweededivisionist uit naar een ruime overwinning.

De wedstrijd werd vorige week uitgesteld vanwege coronabesmettingen bij tegenstander Roda ’46.

Quick Boys – Roda ’46 5-0 (2-0)
Goals: Bekooij, Gomez Nieto, De Vré, Stroo, eigen doelpunt