Volop transfernieuws bij VVSB de laatste dagen. De meest in het oog springende transfers: Wout Heemskerk vertrekt na dit seizoen naar FC Lisse, terwijl Ian van Otterlo over een klein half jaar overkomt van Rijnsburgse Boys. 

Er zijn ook directe mutaties in de Noordwijkerhoutse selectie. VVSB maakte bekend dat Gino Demon in de winterstop per direct gestopt is met voetbal vanwege privé-redenen. Omdat Jelmer Vijlbrief recent een ‘serieuze blessure’ opliep, hebben de paarsgelen besloten Joel Videira aan de groep toe te voegen. De 22-jarige komt over van TEC en speelde eerder bij NSC Nijkerk.

Van Otterlo
Met VVSB is Van Otterlo toe aan zijn derde Bollenstreek-club. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij Rijnsburgse Boys en speelde eerder drie jaar voor Ter Leede. De aanvallende middenvelder heeft net als een eerder vastgelegde aanwinst (Jesse van Nieuwkerk) ook een verleden bij Argon.

Heemskerk
Tegenover de komst van Van Otterlo staat het vertrek van Heemskerk. De 20-jarige Noordwijkerhouter speelde in de jeugdopleidingen van Sparta Rotterdam (van 2013-2018) en Quick Boys (seizoen 2018-2019), waarna hij terugkeerde op de Boekhorst. Zijn verblijf in de A-selectie van VVSB blijft beperkt tot twee seizoenen. Samen met Peet van der Slot vertegenwoordigt hij het Noordwijkerhoutse gezicht in de selectie.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: FC Lisse versterkt zich met verdediger uit Amsterdam

POPULAIRE BERICHTEN