Ricky van Haaren vertrekt bij Quick Boys. Het contract van de 30-jarige middenvelder is ‘in goed overleg’ ontbonden, melden de Katwijkers vrijdag. Van Haaren kwam afgelopen seizoen weinig aan spelen toe.

De oud-prof speelde twee seizoenen op Nieuw-Zuid. Hij veroverde al snel een basisplaats, maar het seizoen 2020/2021 werd natuurlijk door Covid-19 al na zes speelronden beëindigd. Van Haaren verlengde in november 2020 zijn contract met twee jaar tot medio 2023. Die doorlopende verbintenis is nu beëindigd.

Buitenlandse avonturen
Van Haaren maakte zijn debuut in het betaald voetbal voor Feyenoord en speelde in Nederland verder nog voor VVV-Venlo, ADO Den Haag en FC Dordrecht. Voor zijn komst naar de gemeente Katwijk was hij actief in het buitenland bij onder andere Dinamo Boekarest, AS Trencin, Slovan Bratislava en het Poolse Olimpia Grudziadz.

Met zijn vertrek volgt Ricky het voorbeeld van jongere broer Danny, die in maart aankondigde bij Katwijk te gaan vertrekken. De middenvelder vond al snel onderdak bij TEC. Het is niet bekend waar Ricky zijn carrière gaat vervolgen.

Quick Boys: alle overschrijvingen ⤵️
Gekomen: Tyrone Owusu (Scheveningen), Ravelino Junte (Spakenburg), Danny van den Meiracker (IJsselmeervogels), Aleksandar Bjelica (geen club), Jim Beers, Dyllandro Panka (beide FC Volendam), Michael Fabrie (Smitshoek)

Vertrokken: Jasper de Vré (Noordwijk), Pim van der Plas (FC Rijnvogels), Thijs Ouwehand (Noordwijk), Darren Maatsen (AFC), Lorenzo van Kleef (Jong Sparta), Mike van den Ban (Kon. HFC), Fernando Lewis (OFC), Ricky van Haaren

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Van den Ban vertrekt ondanks doorlopend contract bij Quick Boys
Check ook: Van Haaren weg bij Katwijk, promotie voor captain van het tweede

POPULAIRE BERICHTEN