Katwijk is zaterdagmiddag de jacht op titelprolongatie voortvarend begonnen. De Katwijkers denderden voor eigen publiek over een zwak Jong FC Volendam heen. Het was na acht minuten al 2-0 en bij rust 4-0. Het eindigde uiteindelijk in 7-0 en dat was zelfs nog een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Ook Quick Boys startte uitstekend aan het nieuwe seizoen. In Tiel werd met 1-3 gewonnen bij TEC. Voormalig Katwijk-spits Marciano Mengerink zorgde in de eerste helft voor de openingstreffer. Quick Boys joeg daarna op de gelijkmaker, die in de 73e minuut via Danny van den Meiracker op het scorebord kwam.  Ruim tien minuten later zorgde Youssef El Kachati voor de 1-2 en in blessuretijd maakte Ravelino Junte het Katwijkse feest nog groter.

Katwijk – Jong FC Volendam 7-0 (4-0)
Goals: El Azzouti (3), Susan, Freriks, Van Mil, Suleiman

TEC – Quick Boys 1-3 (1-0)
Goal: Van den Meiracker, El Kachati, Junte

Check ook: Rijnsburgse Boys loopt zich stuk op Scheveningen, Noordwijk onderuit in Hardenberg