Mohamad Mahmoed vertrekt na dit seizoen bij Quick Boys. Het aflopende contract van de middenvelder wordt niet verlengd, zo is maandag bekendgemaakt.

De 27-jarige Mahmoed is bezig aan zijn zevende seizoen op Nieuw Zuid en geldt als een zeer gewaardeerde kracht. De geboren Irakees speelde ruim 150 duels voor Quick Boys en was daarin eenmaal doeltreffend: vorig seizoen maakte hij in de thuiswedstrijd tegen Spakenburg de winnende.

In de eerste seizoenshelft pendelde Mahmoed tussen de basis en de reservebank. Voor zijn favoriete positie, de ‘6’, komt volgend seizoen ook Leonard de Beste in aanmerking. De Katwijker keert na een succesvolle periode bij FC Rijnvogels terug bij Quick Boys.

In een bericht op de clubsite spreekt bestuurslid technische zaken Gert Pluimgraaff lovende woorden over Mahmoed. “In de afgelopen jaren is Mohamad uitgegroeid tot een echte Quick Boyzer. Zijn strijdvaardige instelling binnen de lijnen zal ons altijd bijblijven. Door zijn karakteristieke manier van spelen krijgt hij altijd het publiek achter de ploeg. Maar ook buiten het veld is hij een wereldgozer. Ik wil hem dan ook als speler en als mens bedanken voor alles wat hij Quick Boys gegeven heeft

Mahmoed speelde voor zijn transfer naar de Katwijkers in de jeugdopleidingen van NEC, PSV en Sparta Rotterdam. Hij begon met voetballen bij amateurclub Delfia Delft.

Foto: Hubert Habers

Lees ook: El Kachati verkast naar de Westmaat
Check ook: Neville Ogidi Nwankwo in zomer 2024 naar Quick Boys, volgend seizoen nog op huurbasis bij FC Rijnvogels

POPULAIRE BERICHTEN