De maand februari is bijna voorbij. Tijd om de weekwinnaars op een rij te zetten. Tijd ook voor jullie als lezers om een keuze te maken wat jullie het tofste ‘Equipo Voetbalreizen Moment van de Maand’ vonden.

We zetten de twee filmpjes nog één keer op een rij en op ons social media-kanaal. Gaan jullie voor de hakbal bij Valken ’68 MO11 – Quick Boys MO11 of kiezen jullie voor het briljante schot van Jim Jansen bij Hillegom JO11. De keuze is aan jullie..

Moment 1: inhouden en schieten

Deze mooie actie komt bij sv Hillegom JO-11 vandaan. Een prachtige goal waar de techniek vanaf druipt. Vooral het eerst inhouden en daarna alsnog doeltreffend uithalen, zorgt voor een applaus aan de zijlijn. De goal werd gemaakt door Jim Jansen. (Ingestuurd door: Remona)

Moment 2: ‘Zlatanesk’

Dit deed Zlatan Ibrahimovic in z’n beste dagen! Nu is de goal ook zichtbaar op de Katwijkse velden. In de wedstrijd van Valken ’68 MO11 – Quick Boys MO11 scoort een Quick Boys-speelster op wel heel mooie wijze.  (Inzender: Jaco van Rijn)

Uitleg
Eigenlijk werkt alles gewoon hetzelfde. Laat ons weten wat jullie ‘Equipo voetbalreizen Moment van de Maand’ is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook, Twitter of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Donderdag bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De winnaar wint een waardecheque van Equipo Voetbalreizen ter waarde van 100 euro.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN