Youssef El Kachati speelt volgend seizoen voor IJsselmeervogels. De aanvaller van Quick Boys heeft voor een jaar getekend, zo is woensdagavond bekend geworden. El Kachati is met vijftien goals topscorer van de Jack’s League, maar kon het met Quick Boys niet eens worden over een nieuw contract.

Ruim twee weken terug werd duidelijk dat El Kachati zijn heil buiten Nieuw Zuid zou zoeken. Quick Boys liet weten dat het de inwoner van Noordwijk een ‘buitenproportionele aanbieding’ had gedaan, maar de aanvaller ging er niet mee akkoord. El Kachati stelde dat het aanbod niet staafde met zijn statistieken.

De 23-jarige El Kachati kwam vorig jaar januari over van Westerlo, waar hij op een dood spoor was beland. In de tweede seizoenshelft van vorig seizoen liet hij voor Quick Boys zesmaal het net bollen. In deze voetbaljaargang begon het echt te lopen bij El Kachati, die onder meer vier keer scoorde tegen Excelsior Maassluis (7-2).

El Kachati begon met voetballen bij Noordwijk en stapte in 2016 over naar Sparta Rotterdam. Hij kwam uiteindelijk elf keer uit voor het eerste elftal van de Rotterdammers, waarvan tien keer in de Eerste Divisie. In het voorjaar van 2020 vertrok hij bij Sparta.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Neville Ogidi Nwankwo in zomer 2024 naar Quick Boys, volgend seizoen nog op huurbasis bij FC Rijnvogels
Check ook: Quick Boys haalt De Beste terug naar Nieuw Zuid

POPULAIRE BERICHTEN