Mike Bekooij heeft een nieuwe club voor volgend seizoen gevonden. De vleugelaanvaller keert terug bij FC Boshuizen, de club die hij in de zomer van 2020 verliet voor Ter Leede.

De jongere broer van Quick Boyzer Tommy verkaste twee jaar later naar VVSB, maar kwam door een gescheurde achillespees afgelopen zomer geblesseerd binnen op de Boekhorst. Eenmaal hersteld wist de Leidenaar geen basisplek in de soepel draaiende 5-3-2-formatie te veroveren, waarna in december duidelijk werd dat het contract was ontbonden.

Versterking Valken ’68
Mogelijk komt Bekooij – door de intrede van het Weekendvoetbal – volgend seizoen met FC Boshuizen Valken ’68 tegen. De Valkenburgers legden ook hun eerste versterking voor de nieuwe voetbaljaargang vast. Nick Guijt komt komende zomer over van Voorschoten ’97.

De 26-jarige Guijt is een geboren Leiderdorper. Hij startte met voetballen bij RCL en speelde er twee jaar in de hoofdmacht. De afgelopen vijf seizoenen kwam Guijt uit voor Voorschoten ’97, dat competitiegenoot van Valken ’68 is. De bewoners van ’t Duyfrak staan vierde in 1B, op een plekje lager gevolgd door Voorschoten ’97.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Kuijvenhoven naar VVSB, Bekooij per direct weg uit Noordwijkerhout
Check ook: Bekooij vertrekt bij Quick Boys

POPULAIRE BERICHTEN