De eerste wedstrijd van Noordwijk na de winterstop is zaterdag onbeslist geëindigd, iets wat we de eerste seizoenshelft ook veelvuldig zagen. Het werd 1-1 tegen Kon. HFC. De Noordwijkse goal kwam van Emiel Wendt.

Een supporter die dacht zich een late entree te kunnen veroorloven, kwam bedrogen uit. Binnen dertien minuten was er al tweemaal gescoord. In de elfde minuut kopte Max Veerman namens de bezoekers de openingstreffer binnen: 0-1.

Het antwoord van Noordwijk liet niet op zich wachten: even later was het alweer gelijk. Wendt werkte binnen op aangeven van Jesper de Vré: 1-1.

Geen tweede Noordwijkse treffer
In de eerste helft was Kon. HFC bovenliggend, maar na de rust voerde Noordwijk de regie. De ploeg van Kees Zethof kreeg mogelijkheden via Lucas Coopmans, Sem van Oosten en invaller Ruben Marbus, maar een tweede Noordwijkse goal bleef uit.

Zo werd het elfde gelijkspel van dit seizoen een feit. Daar staan vier overwinningen en drie nederlagen tegenover.

Noordwijk – Kon. HFC 1-1 (1-1)
Goal: Emiel Wend