Maikey Parami verlaat VVSB aan het einde van het seizoen. Dat heeft de club bekend gemaakt. De jonge aanvaller is geen vaste basisspeler meer en wil een nieuwe uitdaging. De aanvaller zegt ergens anders weer belangrijk te willen zijn voor een club. Parami heeft die nog niet gevonden. ,,De deur blijft open voor hem”, laat voorzitter Broekhof in een korte reactie weten. 

De rappe buitenspeler kwam anderhalf jaar geleden over van UVS. In zijn eerste jaar bij VVSB maakte de 21-jarige voetballer vooral indruk met zijn snelheid en dreiging richting de goal. In het tweede jaar rouleert Van Leeuwen voorin wat meer met nieuwkomer Bekooij en Tavilla, waardoor Parami regelmatig op de bank plaats moet nemen. De Leidenaar speelde in het verleden ook voor Lugdunum en Alphense Boys.

Tavilla
Een van de andere buitenspelers van VVSB heeft wel verlengd: Tomas Tavilla. De aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen in Noordwijkerhout. Hij speelde in het verleden bij streekgenoot VV Katwijk en lange tijd bij ADO Den Haag.

Foto: Tino Stulen

POPULAIRE BERICHTEN