Het sprookje van VVSB in de KNVB-Beker blijft niet onopgemerkt. In de aanloop naar het bekerduel tegen FC Den Bosch was er al veel media-aandacht, maar na de sensationele zege (2-3) is VVSB helemaal hot news in medialandschap. Eerder werd al bekend dat Maikey Parami vanavond assisteert bij de loting in het Philips Stadion, en vanavond schuift een groot gedeelte van de VVSB-selectie aan bij de Wereld Draait Door. Dat laat voorzitter Arjan Broekhof weten aan VIDB.

De grote vraag is welke opponent VVSB zal loten bij de laatste vier. Ook Broekhof wacht in spanning af. Op voorhand klinkt een thuisduel tegen een topclub aanlokkelijk, maar VVSB beschikt niet over een lichtinstallatie op het hoofdveld. Om die reden werd voor het derderondeduel tegen FC Emmen uitgeweken naar het complex van Quick Boys

Een oplossing zou kunnen zijn dat VVSB bij het loten van een thuisduel een lichtinstallatie, al dan niet voor één duel, laat plaatsen rond het hoofdveld Dat deed Rijnsburgse Boys een aantal jaar geleden ook al, onder meer in het thuisduel tegen PSV.

,,Ik kan en wil daar nog geen uitspraken over doen, voordat dingen een eigen leven gaan leiden”, vertelt Broekhof. ,,Laten we eerst de loting afwachten. Het zou een optie kunnen zijn, maar er komt dan heel veel bij kijken. Dan heb ik het niet eens zozeer over de financiën, maar vooral qua veiligheid.”

Foto: Tino Stulen

POPULAIRE BERICHTEN