Marcel IJzendoorn vertrekt aan het einde van het seizoen bij Foreholte. Dat heeft de Voorhoutse club zaterdag na de bekerwedstrijd tegen Sportlust ’46 bekendgemaakt. De Leiderdorper is bezig aan zijn vierde seizoen op de Elsgeest en bezet momenteel met Foreholte de laatste plaats in 2C. 

IJzendoorn begon in 2014 spectaculair en kende vooral een prachtig debuutseizoen, waarin uiteindelijk net naast promotie werd gegrepen. De afgelopen twee seizoenen toonde Foreholte vooral zijn wisselvallige kant: in de eerste seizoenshelft sterk en vervolgens na de winterstop beduidend minder. Dit seizoen is eigenlijk voor het eerst de start ook matig. Met vier punten uit zeven duels is Foreholte hekkensluiter.

,,Het is voor nu te vroeg om te bedanken en alvast vooruit te blikken naar het verleden”, meldt Foreholte in een verklaring. ,,We kijken graag naar de toekomst waar Marcel deel vanuit blijft maken dit seizoen. Marcel heeft echt wat los gemaakt binnen VV Foreholte en gaat hier met volle overgave mee verder de komende maanden. We wensen Marcel met het felbegeerde TC1-diploma op zak veel succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging in zijn voetballoopbaan.”

Lees ook: FC Rijnvogels stelt Hein van Heek op non-actief

Foto: Jeannette Dijkstra

POPULAIRE BERICHTEN