Mede door het inhaalweekend werd er niet veel gescoord voor het Mployment Topscorersklassement. Van de top tien haalde alleen VVSB-aanvaller Tommy Bekooij de trekker over, maar zijn openingsdoelpunt (0-1) was niet genoeg voor de overwinning op vv Katwijk. Robbert Susan, de nieuwe nummer zestien in het klassement, maakte namelijk in de blessuretijd vanaf elf meter zijn achtste competitiegoal van het seizoen (1-1). 

Voor Bekooij betekende het overigens niet dat hij steeg in het klassement. De winnaar van het topscorersklassement van vorig seizoen bleef op plek acht, maar verkleinde wel het gat met Jeffrey Bok (Ter Leede) en Emiel Wendt (vv Noordwijk), die beiden op dertien treffers staan in de competitie.

Van der Putten
Net buiten de top tien maakte Rowdy van der Putten zijn negende Tweede Divisie-doelpunt van het seizoen voor FC Lisse, waarmee hij bijdroeg aan de belangrijke 3-2 zege op Rijnsburgse Boys. Kan hij zich in het restant van de competitie nog vestigen in de top? Eerder dit seizoen stond de aanvaller namelijk al bij de eerste tien topscorers.

Benieuwd op welke plaats jij (inmiddels) staat? Bekijk het Mployment Topscorersklassement.


Zo zit de puntentelling in elkaar:

Competitie
Zwaarte
Duels
Rekenfactor
Tweede Divisie
2
34
1,53
Derde Divisie
1,8
34
1,38
Hoofdklasse
1,6
30
1,39
Eerste Klasse
1,4
26
1,4
Tweede Klasse
1,2
26
1,2
Derde Klasse
1,0
26
1,0

POPULAIRE BERICHTEN