Arjan Broekhof is definitief de nieuwe voorzitter van VVSB. De leden van de Noordwijkerhoutse voetbalclub stemden maandagavond tijdens de algemene ledenvergadering in met de aanstelling van de Noordwijkerhouter. Broekhof was eind augustus al voorgedragen door het bestuur. Hij volgt Gerard Heemskerk op, die het na negentien jaar voor gezien houdt.

Secretaris Tim van der Weiden vindt Broekhof de juiste man op de juiste plaats. ,,Hij is een betrokken persoon en heeft daarnaast veel verstand van besturen. Hij is met zijn bedrijf de grootste werkgever van Noordwijkerhout en dat spreekt natuurlijk aan. Het is anno 2013 belangrijk om meer als bedrijf te opereren, zonder daarbij het verenigingsaspect uit het oog te verliezen. In moeilijke tijden met minder sponsoren, minder inkomsten en een verouderd sportpark is fris elan wel prettig.”

De keuze voor Broekhof is opvallend, aangezien hij met zijn bedrijf Broekhof Verpakkingen ook hoofdsponsor van VVSB is. Voor de nieuwe preses vormt dat geen probleem. ,,Door middel van extra afspraken met de stichting VVSB Promotion hebben we alles volledig dichtgetimmerd en kan er dus geen belangenverstrengeling plaatsvinden”, zo liet hij eerder al weten. ,,Het hoofdsponsorschap is slechts een klein stukje van de vereniging, dus in principe moet het prima naast elkaar kunnen functioneren.”Broekhof heeft zelf ook een voetbalachtergrond op De Boekhorst. Hij hield het in D1 voor gezien, maar speelde vanaf zijn 22e nog enkele jaren in het standaardteam op zaterdag. Broekhof deed al bestuurlijke ervaring op bij de buren van tennisvereniging De Boekhorst.

Foto: Steven Bemelman


POPULAIRE BERICHTEN