Quick Boys, Katwijk en Rijnsburgse Boys zijn de tweede seizoenshelft gestart met een overwinning. Quick Boys was in eigen huis met 2-0 te sterk voor GVVV. De twee goals werden beide in de eerste helft gemaakt door Tommy Bekooij en de kersverse aanwinst Sabir Achefay.

Katwijk maakte het zichzelf ongelooflijk lastig tegen laagvlieger Jong FC Volendam. Bij rust keek de equipe van trainer Jan Zoutman tegen een 2-0 achterstand aan. Na de rode kaart in de 68ste minuut voor de Volendamse doelman Joey Roggeveen  draaiden de Katwijkers de wedstrijd volledig om. Marciano Mengerink zorgde met een zuivere hattrick alsnog voor de drie punten.

Rijnsburgse Boys boekte een 2-1 zege op Jong Sparta Rotterdam dankzij een eigen doelpunt en een goal van Dani van der Moot. In de Derde Divisie ging VVSB met 1-0 onderuit tegen Jong Almere City FC door een late treffer.

Jong FC Volendam – Katwijk 2-3
Goals: Mengerink (3)

Rijnsburgse Boys – Jong Sparta Rotterdam 2-1
Goals: Van der Moot, eigen doelpunt Jong Sparta

Quick Boys – GVVV 2-0
Goals: Bekooij, Achefay

Jong Almere City FC – VVSB 1-0