Arie de Vreugd heeft een mooi verjaardagscadeau gekregen. De vandaag 21 jaar geworden verdediger van Quick Boys wordt beloond met promotie naar de A-selectie van volgend seizoen. De Vreugd is bezig aan zijn tweede jaar bij de senioren. 

In navolging van Dennis van der Plas, Jim Gillissen en Max van Steen is De Vreugd de vierde speler die vanuit de zogenoemde potentials promotie krijgt. Vooral Van der Plas moet een inspiratiebron zijn. De verdediger kreeg in het najaar een kans in de hoofdmacht en is vervolgens niet meer uit de basis verdwenen.

Selectie Quick Boys 2016-2017

Nieuw: Kenneth Misa Danso (Ajax amateurs), Jordy Groot (SJC)

Blijft: Jan Zoutman (coach), Delano A Cohen, Jerghinio Sahadewsing, Anthony Bentem, Dennis van der Plas, Henry Opoku, Milan Hoek, Gerard Aafjes, Joey Ravensbergen, Jim Gillissen, Max van Steen, Yordi Teijsse, Jesse Driebergen, Mo el Osrouti, Robert Steemers, Martijn de Zwart (doorlopend contract), Arie de Vreugd

Vertrekt: Mike Derlagen (OFC), Mike Ruijter (Swift), Thomas de Vries (Odin ’59), Thom de Vries (FC Rijnvogels), Raymon Kuipers (stopt), Stefan van der Plas (Valken ’68), Ruben van der Does (Ter Leede)

Foto: Hans van Duijn


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)