Een nieuwe week, dus een verse selectie van foto’s die het voetbal in de Bollenstreek het beste vatten. Dit keer een beeld dat laat zien dat we ook in de Bollenstreek stilstaan bij de verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs. Het leven moet echter door gaan, dus is er ook ruimte voor voetbalverdriet na een verloren wedstrijd. Tot slot vragen we ons echt af waar de bal zich bevindt in foto 3. We hebben echt geen idee.

Maar er is ook een primeur! We kregen een video opgestuurd van een werkelijk schitterende vrije trap. Genomen tijdens een duel FC Lisse E10 – Kagia E3. Dank Paul Fredrikze! Stemmen op deze video is niet nodig. Toch wilden we hem jullie niet onthouden. Kijk en geniet!

Wel kun je natuurlijk stemmen op onderstaande foto’s! Dat kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (FacebookTwitterInstagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur. We zijn benieuwd!

Foto 1 Een veelzeggende minuut
IMG_1014
Wim Ros legde dit indrukwekkende beeld vast. Een minuut van bezinning zoals velen van jullie de afgelopen weken wel vaker hebben gehad. VV Katwijk en FC Rijnvogels, maar ook de andere ploegen betuigden hun respect.

Foto 2 Na zo’n nederlaag mag je balen!
IMG_6184
De foto is gemaakt door Aad de Winter, maar werd ingestuurd door Angela Reimerink. Waar het vlaggenschip van Katwijk een week later won, ging de E8 met maar liefst 1-18 de bietenbrug op tegen FC Rijnvogels E3. Tja, dan mag je balen..

Foto 3 Waar is toch die bal?
FB_IMG_1448267479943
Wie het weet mag het zeggen! Waar zou de bal ongeveer zijn? Schiet ons maar lek, want wij hebben geen idee. Dit plaatje werd door Jeannette Dijkstra geschoten tijdens Foreholte 11 – Lugdunum 11.

Video van de Week
[youtube id=”1gtQFU3kUQg” width=”728″ height=”360″]


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO