Zij die durven te beweren dat nacompetitievoetbal niet leuk is, worden al weken van keiharde repliek gediend. En zeker ook in deze selectie van de Foto van de Week. De nacompetitie leeft, ook in de Bollenstreek. 

Welke foto vind jij de mooiste? De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail ([email protected]) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Wat een ontlading!

De beelden spreken voor zich. Grote ontlading bij de speelsters van Quick Boys Dames 1 na het bereiken van de tweede ronde van de nacompetitie voor lijfsbehoud in de Tweede Klasse. Na een 5-2-nederlaag bij Zuidland werd voor eigen publiek orde op zaken gesteld. Het werd liefst 5-0 en dus viel de vreugde te begrijpen. Overigens werd zaterdag de tweede ronde gestart met een 4-1-thuiszege op Sleeuwijk. Komend weekend volgt de return. Bij lijfsbehoud een nieuwe versie? (Foto: ingestuurd door Jeanette Kuyt)

Foto 2: Vuurwerk inspireert!

Een sfeervol beeld, voorafgaand aan de krachtmeting tussen de tweede elftallen van Foreholte en Antibarbari. Inzet tijdens de return op de Elsgeest was een plek in de zondagse Reserve Hoofdklasse. Goed voorbeeld deed uiteindelijk goed volgen. Foreholte 2 liet zich inspireren en zegevierde met 3-1. Dat was na de 2-2-remise in Rotterdam voldoende om de champagne te mogen ontkurken. (Foto: ingestuurd door Marcel van den Berg)

POPULAIRE BERICHTEN